Tietosuojaseloste

Etelän Puutavara Oy tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU GDPR:n sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Siksi suosittelemmekin tutustumaan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti.

Laatimispäivämäärä: 14.3.2018

Päivitetty: --

Rekisterinpitäjä

Etelän Puutavara Oy
Y-tunnus: 0741534-8
Osoite: Malminkaari 6, 00700 Helsinki
Puhelin: 010 821 3303
Rekisteriasioista vastaava henkilö
Tapani Kuusisto
tapani.kuusisto(ät)etelanpuutavara.fi

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Käsittelemme henkilötietoja asiakkuuden hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot, joita henkilöstä tallennamme ovat lainmukaisia, kohtuullisia ja läpinäkyvää käsittelyn osalta. Tämä tarkoittaa, että voit milloin tahansa saada tietosi saataville.

Tiedolla on käyttötarkoitussidonnaisuus – esimerkiksi tiedot, joita henkilöistä keräämme, ovat vain tiettyyn käyttötarkoitukseen sidottuja. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei siihen ole asianmukaista syytä.

Minimoimme tallentamamme tiedon – tallennamme vain tarpeellisen. Pyrimme pitämään tietomme täsmällisinä. Rajoitamme tiedon säilytystä – tiedoille on määritelty käyttöikä, jonka jälkeen ne joko automaattisesti tai rutiininomaisesti poistetaan, ellei säilytykselle ole lakiin perustuvaa syytä pitää. Tallennamme ehyttä ja luotettavaa tietoa, esimerkiksi varmuuskopioiden kautta varmennettuna.

Keräämme ja tallennamme tietoa asiakassuhteisiin perustuen tai liiketoimintaan liittyen mahdollisista uusista asiakkaista. Uusien mahdollisten asiakkaiden tietojen keruu perustuu yritystoimintaan ja keräämme itse tiedot.

Rekisterin tietosisältö

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot (kuten yrityksen nimi, kontaktiedot jne.)

Tallennamme asiakassuhteeseen liittyen minimitiedot, johon tyypillisesti kuuluu henkilön yksilöity nimi, yhtiö sekä kontaktitiedot kuten sähköposti ja puhelinnumero.

Tietolähteet

Asiakkaiden itsensä antamat yhteystiedot.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen:

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

Rekisterin suojaus

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tietoturvatoimialan yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin.

logo

010 821 3300
myyntietelanpuutavara.fi
Malminkaari 6
00700 Helsinki

Aukioloajat

1.5.-30.9.
ma-pe 7.00-17.00
la 9.00-13.00

1.10.-30.4.
ma-pe 7.00-16.00

Suomen vahvimmat platina
Luotettava Kumppani
Pidätämme oikeuden muutoksiin. © Etelän Puutavara Oy • TietosuojaselosteEvästeet